Velkommen til din kosmetolog i Odense

Mit navn er Mette Isaksen. 
Jeg er lægeeksamineret kosmetolog fra 1987.

Lidt om hvad du kan forvente
Jeg har klinik i mit hjem, i det dejlige Åløkkekvarter, lige uden for Odense centrum.
Jeg har valgt at have klinikken i mit hjem, for at kunne være mere fleksibel, og for at du kan være i centrum, og få en lille pause fra hverdagen. Her kan du slappe af, og nyde, at det kun drejer sig om dig.
Du får tæppe på og der er varme i briksen, så du kommer helt ned i gear og kan nyde at blive forkælet.

Jeg har nøje udvalgt de produkter jeg bruger og anbefaler, da jeg er resultatorienteret og kun vil tilbyde noget der virkelig virker.
Jeg bruger meget tid på at finde de bedste produkter og behandlinger, og følge med i nye ting og tiltag, derfor er jeg ofte på kursus, eller deltager i workshops, så jeg kan få nye teknikker og viden. 

Jeg sætter min faglige stolthed højt, og leverer altid et stykke arbejde jeg kan stå inde for, – for din skyld, men også for min egen tilfredsheds skyld. Jeg sætter gerne ekstra tid af i kalenderen, hvis der er behov for det, så vi kan komme frem til det bedste resultat. 
Mit forhold til mine kunder bliver ofte meget personligt. Snakken går på en hyggelig måde og så kommer man ind på rigtige mange forskellige ting. Vi kan også godt være stille 😉

*Gratis parkering bag huset
*Lille trappe med 7 trin
*En kælen kat
*Røgfrit hjem
*Betaling kontant eller Mobilepay  

Lidt historie
Da jeg blev uddannet i slutningen af 80´erne, startede jeg lige efter La Mett´ Negle & Hudplejeklinik i Ringe. Et år senere flyttede jeg klinikken til Kongensgade i Odense og senere til det hyggelige Vintapperstræde.

I 1995 tog jeg et karriereskift, da jeg havde udviklet allergi overfor kunstige negle, som jeg havde været meget tidligt ude med at få bragt ind i min klinik.

Jeg uddannede mig som tøjdesigner og konstruktør, og arbejdede  indtil 2015, hvor jeg fandt tilbage i mit gamle fag som kosmetolog, lidt tilfældigt, gennem et barselsvikariat, i Odense Velværeklinik i Dalum (nu Skt. Klemens). Her fik jeg glæden og lysten tilbage, til at behandle og servicere, og som følge heraf åbnede jeg klinik i mit eget hjem. 

Lidt ekstra info
Jeg har af og til aktiviteter uden for huset, så hvis du vil være helt sikker på at træffe mig i klinikken, skal du kontakte mig først. Åbningstiderne er kun vejledende i forhold til booking.
Kan du ikke finde en tid der passer dig, så tag kontakt til mig, så jeg kan se om jeg kan hjælpe, for jeg ved, at hvis man har job, eller børn, som gør krav på en de fleste timer af døgnet, kan det være svært at få tid til at pleje sig selv.

Så velkommen i en professionel klinik i et privat hjem